Kontakt CARE Danmark
footer-image.png

CARE Danmark har ansat ny chef for kommunikation og engagement. Det er Christophe Kirkegaard, der kommer fra senest jobbet som direktør for kommunikation, marketing og CSR hos LB Forsikring og tidligere kommunikations- og marketingschef i Børns Vilkår.

“I CARE Danmark vil vi i endnu højere grad engagere både befolkningen, virksomheder og politikere i det vigtige arbejde med at støtte verdens mest udsatte mennesker i at modstå klimaforandringernes konsekvenser. Jeg er rigtig glad for, at vi med Christophe Kirkegaard har fået en så stærk og erfaren profil til at stå i spidsen for vores kommunikations- og engagementsindsatser,” siger direktør i CARE Danmark Rasmus Stuhr Jakobsen.

Christophe Kirkegaard
© Christophe Kirkegaard

“CARE Danmark er en spændende og innovativ NGO med store ambitioner, og hvor der er potentiale for at spille en central rolle i klimaindsatsen på globalt plan. Jeg glæder mig til sammen med resten af teamet at fortsætte med at skabe mere opmærksomhed omkring og støtte til CARE Danmarks vigtige arbejde for verdens mest klimaudsatte mennesker,” siger Christophe Kirkegaard.

Som chef for kommunikations- og engagementsafdelingen indtræder Christophe Kirkegaard dermed i CARE Danmarks ledelse og refererer direkte til direktør Rasmus Stuhr Jakobsen.