køkkenhave header køkkenhave header mobile

Giv en have i gave

footer-image.png
Giv-en-have-i-gave
Giv-en-have-i-gave

Giv en have og stop sulten

Giv-en-have-i-gave

Klimaforandringer har skabt udbredt sult blandt børn og voksne i Afrika og Sydøstasien. Du kan plante et håb om en bedre fremtid for familier i verdens fattigste lande. Giv en køkkenhave eller et landbrug i gave til en familie. Så kan kvinderne dyrke grøntsager og dermed skaffe sund mad til deres familie når de rammes af klimaforandringer.

Så stor forskel gør dit bidrag

280 kr.

kan sikre to kvinder uddannelse i bæredygtigt have- og landbrug.

519 kr.

kan sikre 15 familier 16 kg korn til at starte et landbrug.

803 kr.

kan give en familie en køkkenhave i gave inkl. vand, frø og jord.

Fattige kvinder i Nepal får køkkenhave
Fattige kvinder i Nepal får køkkenhave

En køkkenhave kan ende sulten

Fattige kvinder i Nepal får køkkenhave

En køkkenhave er klima-smart udviklingshjælp. Den er en kilde til mad i lande, hvor klimaforandringer gør det svært at dyrke de traditionelle afgrøder. CARE har udviklet haver der kan flyde, i lande med hyppige oversvømmelser. Haver med plastikbunde, der holder på vandet i lande ramt af tørke. Og haver som kan transporteres på æsler for familier på flugt. Med en køkkenhave kan kvinder i verdens fattigste lande gro grøntsager og give deres familier mad på bordet.

Bank 4183 9515151 (valgfrit beløb)

SMS CARE til 1217 (50 kr.)

Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin
Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin

Tilværelse er truet af klimaet

Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin

Verdens vejr bliver mere ekstremt, og for de fattigste og mest klimaudsatte mennesker i blandt andet Afrika og Sydøstasien er klimaforandringer særligt alvorlige. Her er det nogle steder et spørgsmål om liv eller død - eller at samle familien og flygte fra sit hjem. Din støtte skaber varig forandring blandt mennesker, hvis tilværelse er truet af klimaforandringer.

Du kan også støtte

En bedre fremtid til familier i Afrika
En bedre fremtid til familier i Afrika

En symbolsk gave

En bedre fremtid til familier i Afrika

Når du donerer en klima-smart køkkenhave, er der tale om en symbolsk gave. Din gave kan eksempelvis gå til et en klima-smart køkkenhave, et solcelle-komfur, et biogasanlæg eller anden langsigtet udviklings- og nødhjælp.

Din støtte til CARE styrker kvinder i verdens fattigste lande i kampen mod klimaforandringer og fattigdom. Med klimatilpasning, uddannelse og hjælp til selvhjælp støtter vi kvinderne i klimakrisens brændpunkter, og når klima-katastrofen rammer, sætter vi ind med akut nødhjælp.