Arv og testamente - Bliv klogere på arv og testamente

Topbar_etik

Arv og testamente

Indtægter fra arv og testamente er meget vigtige for CARE Danmarks arbejde. Organisationer som CARE skal ikke betale boafgift til staten, og hele det testamenterede beløb går derfor til velgørende formål som CARE Danmarks arbejde for verdens fattigste og mest udsatte mennesker.

Ved at testamentere selv en mindre del af din formue er du med til at gøre en forskel for kampen mod sult og fattigdom. Faktisk betyder afgiftsreglerne, at du nogle gange kan sikre både mere arv til dine efterladte samtidig med at du donerer til en velgørende formål som CARE Danmarks arbejde.

Vi har samlet en række gode råd til dig i et særmagasin samt i CAREs folder om arv og testamente:

 

Læs CAREs folder om arv og testamente  

 

 

Du er velkommen til at kontakte Jonas Engberg for at høre mere.

 

Kampagne: Det Gode Testamente

CARE er desuden gået sammen med 30 af Danmarks største hjælpeorganisationer i kampagnen Det Gode Testamente. Vi er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

Vi håber at kunne være med til at sætte nogle overvejelser i gang. Det Gode Testamente handler nemlig om at fortælle om muligheder. Om at gøre det lettere for dig at træffe lige den beslutning, der er rigtig for dig. Læs mere på www.DetGodeTestamente.dk.

Kontakt

Jonas Engberg

Partnerskab & Innovation Chef
35 200 100

arv@care.dk

Sådan kan du også støtte CARE Danmark

SMS - Send CARE til 1414 og støt med 150 kroner (+ alm. sms-takst)

Mobile Pay til 18 29 63

Giro951-5151

Bank - Reg nr. 4183

kontonr. 951 51 51

CVR - 12 92 10 47

Træk bidrag op til 15.900 kroner fra i skat i 2018

Oplys dit cpr-nummer til CARE, så indberetter vi dit bidrag til SKAT for dig, så det automatisk kommer med på din næste årsopgørelse.

Kontakt medlemsservice

Telefon: 35 200 100

Mail: medlemsservice@care.dk