Virksomheder - CARE

Virksomheder

Et samarbejde med CARE giver din virksomhed en unik mulighed for at støtte langsigtet forebyggende udviklingsarbejde i Afrika og Asien.

Virksomhedsmedlemmer- og partnerskaber er vigtige for CARE. De viser, at vi har opbakning i dansk erhvervsliv, og det betyder, at CARE kan opnå støtte fra den danske stat til at lave endnu mere langsigtede udviklingsarbejde.

CARE styrker verdens fattigste ved at give dem redskaberne til at hjælpe sig selv, så de står stærkere, når klimaudsving og fødevareusikkerhed truer deres eksistensgrundlag. På den måde er CARE med til at sikre, at naturkatastrofer ikke får lov til at udvikle sig til humanitære katastrofer.

Hvis du vil støtte verdens fattige, før katastrofen rammer, skal du støtte CARE Danmark.

Som virksomhed har I flere muligheder for at støtte CARE Danmarks arbejde:

Medlem
Kampagnepartner
Strategisk partner

Alle samarbejdsaftaler med virksomheder er individuelle og tilpasset behov og ønsker så de skaber mest mulig værdi for både din virksomhed og CARE Danmark.

CARE har god erfaring med længerevarende strategiske partnerskaber med virksomheder, hvor mål, midler og indsats planlægges, så vi opnår den største effekt over tid.

CARE modtager også meget gerne enkeltdonationer til små og store projekter. Alt afhængig af samarbejdets omfang sørger vi for at dokumentere arbejdet med rapporter og billeder direkte fra udviklingsområderne.

Vil du vide mere om at blive virksomhedsmedlem eller kampagnepartner, er du velkommen til at kontakte fundraiser Mette Mørck Mortensen

Vil du vide mere om at blive strategisk partner med CARE Danmark, er du velkommen til at kontakte programkoordinator for virksomheder og fonde Louise Helene Møller-Madsen

 

Skatte- og fradragsregler

CAREs virksomhedsaftaler indeholder en række reklamemæssige ydelser og er derfor fuldt fradragsberettigede.

Finansiering af eksempelvis en spare-låne-gruppe til 10.000 kroner kan derfor trækkes fra som reklameomkostning.

Den momsmæssige vurdering er den samme som den skattemæssige vurdering  og følger derfor denne. For mere information se SKATs momsvejledning

Foretrækker din virksomhed i stedet at foretage en donation, er bidraget fradragsberettiget efter Ligningsloven. Der kan maksimalt fratrækkes 14.800 kroner.

Kontakt

LouiseM

Louise Helene Møller-Madsen Programkoordinator for virksomheder og fonde

Tlf: 5372 7241
lmadsen@care.dk

Kontakt

AnneN

Anne Hastrup Nilsson Fundraiser
Tlf: 35 200 123

anilsson@care.dk

Sådan kan du også støtte CARE Danmark

SMS - Send CARE til 1414 og støt med 150 kroner (+ alm. sms-takst)

Mobile Pay til 18 29 63

Giro951-5151

Bank - Reg nr. 4183

kontonr. 951 51 51

CVR - 12 92 10 47

Test