Kyllinger CARE Kyllinger CARE mobile

Giv kyllinger

footer-image.png
Giv en kylling
Giv en kylling

Kyllinger giver mad på bordet

Giv en kylling

Kyllinger er klog og god udviklingshjælp. Kyllinger bliver til høns, der får æg, der kan sælges eller blive til flere kyllinger. Når du giver kyllinger, giver du en kvinde en værdig måde at sætte mad på bordet og en vej ud af fattigdom.

En god start for et hønsehold er 5-10 kyllinger. For 250 kr. kan du give en kvinde 10 kyllinger inkl. vaccinationer og foder. Med kyllingerne kan hun fremover tjene 175 kr. hver måned.

Så stor forskel gør dit bidrag

125 kr.

Kan give 5 kyllinger inkl. foder, vaccination og uddannelse i hønsehold.

250 kr.

Kan give 10 kyllinger inkl. foder, vaccination og uddannelse i hønsehold.

500 kr.

Kan give 20 kyllinger inkl. foder, vaccination og uddannelse i hønsehold.

Giv kvinder en indtægt i verdens fattigeste lande
Giv kvinder en indtægt i verdens fattigeste lande

Kyllinger mindsker ulighed

Giv kvinder en indtægt i verdens fattigeste lande

Kvinder bliver i højere grad end mænd påvirket af klimaforandringer og naturkatastrofer, for i kriser forstærkes ulighed. I mange udviklingslande hersker traditionelle kønsroller, og mænd har oftest kontrollen over ressourcerne. Når du giver en kvinde et hønsehold, så giver du hende samtidig mulighed for at skabe sin egen indtægt. På den måde bliver hun mere uafhængig af sin mand.

Bank 4183 9515151 (valgfrit beløb)

SMS CARE til 1217 (50 kr.)

Du kan også støtte

Uafhængige kvinder i Tanzania
Uafhængige kvinder i Tanzania

En symbolsk gave til kvinder

Uafhængige kvinder i Tanzania

Når du donerer kyllinger, er der tale om en symbolsk gave. Din gave kan eksempelvis gå til kyllinger, cashew-træer, klimasmarte køkkenhaver eller til anden langsigtet udviklings- og nødhjælp.

Din støtte til CARE styrker kvinder i verdens fattigste lande i kampen mod klimaforandringer og fattigdom. Men klimatilpasning, uddannelse og hjælp til selvhjælp støtter vi kvinderne i klimakrisens brændpunkter, og når klima-katastrofen rammer, sætter vi ind med akut nødhjælp.