Cashewtræ CARE Cashewtræ CARE mobile

Giv et cashew-træ

footer-image.png
cashewnødder som indtægt
cashewnødder som indtægt

Giv et træ og gro en bedre fremtid

cashewnødder som indtægt

Tørke har ødelagt høsten i flere afrikanske lande. Mange familier har mistet deres indtægt. Uden penge kan kvinderne ikke sikre deres børn mad, vand og skolegang. 

Giv en kvinde et cashew-træ, så hun kan starte en plantage og skabe sig en ny indtægt. Cashew-nødder kan spises, de holder sig godt og kan sælges på markedet. Når du giver et cashew-træ, giver du både en familie mad på bordet og en klimavenlig vej ud af fattigdom.

Så stor forskel gør dit bidrag

140 kr.

kan give én kvinde uddannelse i bæredygtigt have- og landbrug.

346 kr.

kan give ti familier tørke-resistente frø.

510 kr.

kan give en familie to cashew-træer.

Cashewnødder er en vej ud af fattigdom
Cashewnødder er en vej ud af fattigdom

En vej ud af fattigdom

Cashewnødder er en vej ud af fattigdom

Cashew-træer er meget tørke-resistente, kan overleve og bære nødder selv i meget varmt og tørt klima. Når du giver en kvinde et cashew-træ, hjælper du hende med at skabe sig en indkomst og sikre fremtiden for sig selv og sine børn. Samtidig er det at plante træer, der optager CO2, en virkelig god måde at kompensere for udledningen af CO2 på

Bank 4183 9515151 (valgfrit beløb)

SMS CARE til 1217 (50 kr.)

Du kan også støtte

Giv et træ og hjælp kvinder
Giv et træ og hjælp kvinder

En symbolsk gave til kvinder

Giv et træ og hjælp kvinder

Når du donerer et cashew-træ, er der tale om en symbolsk gave. Din gave kan eksempelvis gå til cashew-træer, mangrove-træer, klima-smarte køkkenhaver, klima-venlige familielandbrug eller anden langsigtet udviklings- og nødhjælp. 

Din støtte til CARE styrker kvinder i verdens fattigste lande i kampen mod klimaforandringer og fattigdom. Med klimatilpasning, uddannelse og hjælp til selvhjælp støtter vi kvinderne i klimakrisens brændpunkter, og når klima-katastrofen rammer, sætter vi ind med akut nødhjælp.