_CARE Støt fast
footer-image.png

CARE er til stede med akut hjælp, når klimakatastrofen rammer. Og vi støtter kvinder og deres familier i at bygge en fremtid for sig selv gennem langsigtet og bæredygtig udviklingshjælp. For vi tror på, at den bedste hjælp er hjælp til selvhjælp.

Vær med til at støtte kampen for en grøn og retfærdig verden hver måned. Sammen kan vi skabe varig forandring.

Verdens fattigste står i fronten af vores alle sammens klimakamp. De har bidraget mindst til klimaforandringerne, men det er dem, der bliver hårdest ramt af konsekvenserne i form af tørke, oversvømmelser og de konflikter, der følger med. Samtidigt er kvinder og piger ofte særligt udsatte i kriser og katastrofer.

CARE arbejder sammen med kvinderne, lokale organisationer, virksomheder og forskere om at finde de mest bæredygtige og innovative løsninger i kampeb mod klimakrise og fattigdom.

Sådan fungerer støttemedlemskabet

Med dit medlemskab støtter du CAREs arbejde med et fast beløb hver måned. Du bliver automatisk oprettet som medlem – det koster 75 kr. årligt. Medlemskontingentet er ikke fradragsberettiget. Derfor vil du typisk få et fradrag, der er mindre end det fulde støttebeløb. Læs mere om skattefradrag her.