Spring-campaign-top-banner-01.jpg
footer-image.png

Hent den gratis e-bog
"Din klimavenlige have"

Drømmer du om at gøre din have både smuk og klimavenlig? Så hent den gratis e-bog ”Din klimavenlige have”. I den får du seks nemme råd til, hvordan du kan bekæmpe klimaforandringer fra din baghave, og det er nemmere, end du måske tror. Ja, faktisk er et af rådene ligefrem at være doven.

Hent e-bogen ”Din klimavenlige have”

Udfyld formularen og få e-bogen i din indbakke.

Jeg accepterer, at CARE må kontakte mig med nemme haveråd, andre informationer og støttemuligheder via e-mail, telefon, sms og sociale medier. Samtykket kan til en hver tid tilbagetrækkes ved at skrive til medlemsservice@care.dk.

Spring-campaign-mockup-book (only).jpg.png

Verdens bedste haver

En have er et fantastisk våben i klimakampen – både for Danmark og resten af verden. Faktisk er en klimavenlig have med til at lagre det skadelige CO2, så det ikke ender i atmosfæren og forstærker klimakrisen. 

I nogle steder af verden hvor klimaforandringerne rammer hårdest, redder haver også menneskeliv. CARE er med i kampen mod klimaforandringer blandt andet gennem projekter, hvor vi uddanner kvinder i klima-smarte køkkenhaver. CARE har også udviklet en køkkenhave med plastikbund, der holder på vandet, så kvinderne kan dyrke grøntsager ved brug af kun lidt vand - selv under hårde tørkeperioder.

Donation-background-spring-campaign.jpg

Gør din have klimavenlig    

Hent haverådene