Bliv partner med CARE
footer-image.png

Verden står overfor komplekse problemstillinger, som enkelte aktører ikke kan løse alene. I CARE Danmark mener vi, at vi skal tænke anderledes, afprøve nye ideer og arbejde på nye måder, hvor virksomhederne er en vigtig del af løsningerne.

Ved både lokalt og internationalt forankret samarbejde ved vi, at ved at samle ressourcer og ekspertise, er vores handlinger større.

Partnerskaber løfter mennesker ud af fattigdom
Header © TImothy Buckley/CARE Billede ovenfor © Kim Frost.

Derfor er partnerskaber med virksomheder, startups, tænketanke og institutioner helt essentielt i vores måde at skabe udvikling på. Med mere end 30 års erfaring med at udvikle og gennemføre projekter i Afrika og Asien, har vi stor viden om blandt andet klimatilpasning og landbrug.

Vi bidrager desuden med det nødvendige lokale kendskab og netværk, der sikrer, at der sammen med vores partneres ekspertise, tekniske løsninger, produkter og forretningsforståelse skabes værdi og vækst for alle.

Quote
”Hvis vi havde gjort dette uden CARE, så var vi helt sikkert startet med de helt store industrielle landbrug i Kenya. Nu arbejder vi i stedet med bønder i mindre landbrug og hjælper dem til at få mere ud af deres jord. Det gør en forskel for os, for her er vores produkt med til at bekæmpe fattigdom.”

Eksempler på partnerskaber

 • Sammen med Chr. Hansen:
  Vi udskifter kemiske pesticider med naturlige bakterier
 • Sammen med Lendager Group og Pesitho:
  Verdens første bæredygtige flygtningelejr
 • Sammen med Arla:
  Vi opbygger den lokale mælkeproduktion i Nigeria
 • Sammen med BLUETOWN:
  Fattige småbønder i Ghana får adgang til internet og digitalt indhold