© Alberto Lores
footer-image.png

Hjælp Ukraine i dag

Krigen i Ukraine raser fortsat. Millioner er stadig på flugt, og mange familier har mistet alt. Deres hjem, deres ejendele, deres sikkerhed og værst af alt; familiemedlemmer. Der er fortsat brug for selv de mest basale ting som mad, vand, varme og strøm. Ukrainske familier har brug for din hjælp! 

Din støtte går til CAREs arbejde med nød- og udviklingshjælp til gavn for mennesker i nød verden over. 

Stort behov for nødhjælp i Ukraine 

Vi hjælper med mad, vand, medicin, husly og andre basale fornødenheder, som ukrainerne stadig har svært ved at få adgang til - både til dem, som er fanget i krigen, og til dem, som er på flugt. 

CARE giver krisehjælp og støtte 

Mere end et år med krig giver også dybe ar på sjælen. Grufulde oplevelser, daglig frygt for angreb og en uvis fremtid skaber angst. Derfor hjælper CARE også med krisecentre, der giver krisehjælp og psykologisk støtte.

SMS CARE til 1217 (50 kr.)

Daria Ukraine
CARE

3-årige Daria skriger af angst i søvne

En af de traumatiserede ukrainere er 35-årige Natalia og hendes 3-årige datter Daria. De har begge oplevet krigens grusomheder på allertætteste hold. Natalia har prøvet at skærme sin datter, så hun ikke skulle opleve kampene og de blodige gader. Men lyden af skud, raketter og eksplosioner var umuligt for hende at forskåne sin datter for. I månedsvis gemte familien sig i deres hus, og kun få gange turde de gå ud i deres baghave for at få lys og luft. Oplevelserne har mærket især Daria. For Natalia har ikke hørt sin datter stemme i flere måneder - Daria er holdt op med at tale. Til gengæld græder og skriger hun i søvne. I dag er hun sammen med sin mor i sikkerhed og får støtte fra CARE, men krigens rædsler sidder stadig i den lille pige.

Donation Ukraine

Vil I hjælpe som virksomhed?

Giv en donation