CARE International
footer-image.png

International indsats fra CARE

CARE International består af 16 selvstændige hjælpeorganisationer. De enkelte hjælpeorganisationer arbejder med hver deres speciale inden for udvikling og nødhjælp, men de arbejder også tæt sammen i projektlandene i Afrika, Asien, Mellemøsten og Latinamerika. Fælles for CAREs udviklingsarbejde er, at alle vores projekter styrker verdens mest udsatte mennesker til selv at kunne forbedre deres liv.

De 16 CARE-hjælpeorganisationer:

Angelina Jolie besøger flygtningelejr sammen med CARE
Angelina Jolie besøger flygtningelejr sammen med CARE UK. © Picture Crown MOD LA_Iggy Roberts

CARE Danmark er en del af CARE International

Som en del af CARE International, har CARE Danmark i mere end 30 år arbejdet med langsigtet udviklingshjælp i verdens mest udsatte lande og skabt fremskridt for millioner af mennesker. I dag er vi til stede i Afrika og Asien, der hver især kæmper med udfordringer relateret til fattigdom og klimaforandringer. I CARE Danmark har vi særligt fokus på klimaforandringer, og vi arbejder især med klimatilpasning i Afrika og Asien.

De fire kokke besøger Tanzania med CARE Danmark
De fire kokke, Ditte Ingemann, Henrik Yde, Gorm Wisweh og Thomas Herman er i Tanzania med CARE Danmark for at sætte fokus på, at "Alle har ret til mad". © Sofie Amalie Klougart

Vi arbejder tæt sammen med lokalsamfund, så vi opnår en præcis og konkret forståelse af de mange måder, klimakrisen påvirker mennesker og natur. Og vi samler de mest nytænkende aktører fra alle dele af samfundet i innovative partnerskaber for sammen at finde nye løsninger på klimaudfordringerne. Med ny teknologi, uddannelse og viden ruster vi verdens mest udsatte til at tackle klimaforandringerne.

Få mere information om CARE International her.