Vi søger en politik-praktikant i efteråret 2019 - CARE

Vi søger en politik-praktikant i efteråret 2019

Vil du hjælpe verdens fattigste til at kunne stå imod klimaforandringerne? og vil du have konkret erhvervserfaring med politisk arbejde? så er du måske vores nye praktikant.

I CARE arbejder vi på at påvirke den politiske dagsorden, både herhjemme og ude i verden, til gavn for verdens fattigste. Vi arbejder for, at FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling opnås og særligt arbejder vi på at finde konkrete løsninger til fattige, der rammes af den globale opvarmning.

Vi forventer, at du i forvejen interesserer dig for politik, gerne klimapolitik, og har lyst til at indgå i et team med mange opgaver på bordet inden for et felt med politisk fokus.

Praktikforløbet er en fuldtidsstilling, ulønnet og varer ca. 5 måneder svarende til et semester.

Hvad går stillingen ud på?

Vi definerer sammen en hovedopgave, som du skal bruge mest tid på i dit praktikophold. Men samtidig er der masser af andre opgaver, hvor vi har brug for din hjælp, fx:

  • Informationssøgning, research og bidrag til rapporter
  • Skrivning af opslag og indlæg til medierne
  • Udarbejdelse af notater, høringssvar og breve
  • Forberedelse af møder mm.

I det politiske team er der for det meste travlt, men det er også sjovt at løbe hurtigt, når man kan se, at man er med til at flytte noget.

Hvad får du ud af det?

Du vil som praktikant i CARE Danmark få indsigt i arbejdet i en af verdens største humanitære NGO’er, og som del af det politiske team kommer du til at deltage i kommunikationsaktiviteter og lobbyarbejde.

Du får indblik og træning i konkret politisk arbejde og alle de redskaber, der er i den politiske ”værktøjskasse”.

Du vil få både danske og internationale kolleger og skabe dig et netværk for din videre karriere.

Hvem er du?

Du har politisk tæft og det er en fordel, hvis du er i gang med en uddannelse med relevans for klima- og energiområdet, fx internationale udviklingsstudier, geografi, statskundskab, politisk kommunikation og ledelse eller lignende. Det er desuden en forudsætning, at du kan tale og skrive flydende dansk.

Tiltrædelse 1. september 2019 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist er søndag d. 26. maj 2018 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 28. maj.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt John Nordbo, tlf. 35 245 066

Ansøgning sendes via dette link.