Strategisk partner - CARE

topbar_virksomhed

Strategisk partner

Bliv strategisk partner

Vil du vide mere om at blive strategisk partner med CARE Danmark?
Send en mail til programkoordinator Morten Fauerby Thomsen.

CARE Danmark samarbejder med flere større virksomheder, der beskæftiger sig med landbrug og fødevarer, miljø og naturressourcer i globale værdikæder. Vi har solidt lokal kendskab og netværk samt 25 års erfaring med at udvikle og gennemføre projekter i Afrika og Asien.

Et strategisk CSR partnerskab med CARE styrker virksomhedens samfundsansvarlige profil og indsats. Sammen udvikler vi et projekt, der bidrager til jeres kerneforretning og samtidig forbedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår for verdens fattigste. Projektet kan skabe værdi på flere måder, f.eks.:

  • Afdækning af CSR relaterede risci i jeres forretning
  • Adgang til nye markeder
  • Adgang til ny viden og innovation
  • Differentiering
  • Forbedret image
  • Øget medarbejder tilfredshed

 

Case:

Coop & CARE Danmark

Styrker handel med Afrika

CARE Danmark og Coop har sammen stablet et projekt på benene, som skal skabe økonomisk og social udvikling blandt grøntsagsproducenter i Kenya.

Resultatet skal være flere afrikanske varer af høj kvalitet i Coops butikker og økonomisk og social udvikling blandt små, kenyanske producenter.

Initiativet er led i en større ambition om at styrke Afrika gennem handel. Coop har valgt CARE som samarbejdspartner på grund af organisationens ekspertise i at arbejde med langsigtet og bæredygtig udvikling inden for landbrug.

”Det glæder os, at Coop med vores fælles projekt viser vejen for, hvordan danske virksomheder kan tage ansvar, der rækker ud over kortsigtede engangsdonationer. Det er social ansvarlighed, når det er bedst – og mest holdbart,” siger CAREs generalsekretær Niels Tofte.

Coops direktør Thomas Bagge Olesen er enig:

”Handel med Afrika er den vigtigste form for udviklingshjælp, vi kan give. FDBs Afrikapulje og meningen med projektet med CARE er, at vi udover at forbedre kvalitet også er med til at sikre, at Coops handel med Afrika også kommer små og fattigere producenter til gode.

 

Vil du vide mere om at blive strategisk partner med CARE Danmark, er du velkommen til at sende en mail til CARE Danmarks programkoordinator for virksomheder Morten Fauerby Thomsen eller ringe på 35 200 100.

Læs mere om at blive virksomhedspartner med CARE Danmark

CSR_folder_forside_web

Hent folder om partnerskab med CARE Danmark

Kontakt

MortenF

Morten Fauerby Thomsen Programkoordinator for Asien
Tlf: 35200100

mthomsen@care.dk