Community Engagement Manager - CARE

Community Engagement Manager

I CARE arbejder vi hver dag målrettet med at skabe bedre forhold for de mennesker rundt om i verden, som er hårdest ramt af klimaforandringernes konsekvenser. Vi er heldige at have en stor kontaktflade til mange mennesker i Danmark, som er engagerede i vores arbejde, og støtter os på forskellige måder. CARE i Danmark fik i december 2018 en helt ny og meget ambitiøs strategi, og det er på skuldrene af denne, at vores måde at arbejde med engagement skabes og skal styrkes yderligere.

 

Til afdelingen for Partnerskaber & Engagement søger vi derfor en person der får ansvaret for indsatsen overfor vores medlemmer, og som har lyst til, og erfaring med, at udvikle relationer og med at engagere mennesker. Med din medvirken skal vi over de kommende måneder lægge sidste hånd på vores samlede engagementsstrategi, og på de specifikke planer for eksekvering af den, og så skal tingene sætte i søen.

 

Vores mål er at have de gladeste og mest engagerede medlemmer, og at endnu flere får lyst til at engagere sig i vores arbejde. Du kommer til at spille en helt central rolle i re-brandingen af én af Danmarks førende klima-NGO’er. Vi arbejder selvfølgelig fortsat med vores lange og grundige erfaring i at skabe positiv udvikling, men vi har også innovation, nye partnerskaber og nye typer af samarbejder, transformation af vores online og offline aktiviteter, samt brandperception og word-of-mouth i højsædet.

 

Som person forstår du at en positiv opfattelse af os ikke kan forventes, bare fordi vi arbejder med humanitær indsats, men skal skabes igennem passion og meningsfuldhed, og i måden vi agerer på. Du er god til at opfange tendenser og kan navigere i et hastigt forandrende ”marked”, hvor mange taler om naturligt purpose – også langt ud over NGO-branchen. Du er en naturlig netværker, der elsker at være i kontakt med mennesker. Du er nytænkende og har masser af idéer, og du er samtidig eksekverende. Du forstår at det individ-baserede community er noget af det vigtigste, når det kommer til at skabe et brand, og at én til én relationer er afgørende.

 

Stillingen som Community Engagement Manager er nyoprettet, og selvom vi naturligvis har god idé om hvilke leverancer der skal udkomme herfra, er der rig mulighed for – med din erfaring og kompetence – at sætte dit solide præg på udformningen, prioriteringen og vægtningen af indhold og opgaver. Vi arbejder alle sammen med de samme overordnede målsætninger for vores arbejde, og det er netop i det nære samarbejde og i de fælles mål vi skal sikre, at vi leverer på den overordnede vision for CARE: ’Sammen at skabe en grønnere og mere retfærdig verden’.

 

                      Primære opgaver:

 

  • Udvikle og eksekvere på indsatsen overfor CARE’s medlemmer.
  • Herunder at sikre fortsat positiv udvikling af vores medlemmers perception, indsigter og forståelse, samt deres lyst til at engagere sig.
  • Lede udvikling af automation-flows og user-journeys på tværs af alle digitale og offline touch points.
  • Sammen med Data & Analyseafdelingen, at sikre opsætning af relevant dataflow, samt kontinuerlig tolkning heraf.
  • Bidrage til udvikling og eksekvering af CARE’s engagementsstrategi.
  • Lede udvikling af fundraising-plan, samt eksekvering på dele heraf.

Sådan ansøger du:

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. september 2019. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakteDirector for Partnership, Innovation & Engagement, Jonas Engberg, på jengberg@care.dk, eller på telefon +45 2752 8454.

 

Ansøgningsfrist:Den 21. juni. Send ansøgning og CV via vores online rekrutteringssystem her.

 

Om CARE
CARE Danmark arbejder internationalt med langsigtet humanitær hjælp. Vores projekter er målrettet de mange mennesker, som er mest udsatte for klimaforandringer, og hjælper hvert år tusindvis af fattige familier i Afrika og Asien til gode. Vi er også en del af CARE International som med ca. 10.000 medarbejdere er tilstede i 95 lande.