Mød tidligere praktikanter - CARE

Mød tidligere praktikanter

CARE Danmark har sendt praktikanter til udlandet i mere end 20 år. Mange af praktikanterne får en oplevelse, som både udfordrer og begejstrer dem. Her på siden kan du læse lidt mere om nogle af praktikanternes oplevelser i praktik med CARE Danmark.8px_hvid

 Lea Graugaard (2) 8px_hvid ’Jeg er meget glad for, at jeg tog afsted. Det var mere udfordrende at arbejde der, end jeg havde forventet, men fordi alting gik så godt, gjorde det bare oplevelsen endnu bedre.’

 Lea Graugaard, praktikant i Laos  2015

 1 8px_hvid  

“Jeg fandt ud af, at hvis jeg kunne få dem til at grine, så faldt vi nemmere i snak. Jeg lagde mig i græsset for at tage billeder, slog en bøvs eller fik et klask i numsen af de ældre kvinder. Der brød vi stilheden, og jeg fik de bedste billeder.”

Benjamin Pomerleau, praktikant i Laos 2015

 Julie Kjaersgaard_BESKaaRET 8px_hvid  

“Jeg tilbragte hele dage med folk i landsbyen – også uden min oversætter. Vi brugte fagter og tegninger, når vi skulle kommunikere. Jeg var med i marken og arbejdede med hakken, jeg bar ti kilo-sække på hovedet ligesom de andre kvinder. Det kunne godt få en hel landsby til at stoppe op og kigge. Jeg lavede alt det, som de lavede. Jeg er sikker på, at det gjorde, at jeg fik lov til at komme så tæt på.”

Julie Kjærsgaard, praktikant i Tanzania 2014

 

 Mathilde Merolli 8px_hvid “Alle i Kasapo viste mig enorm tillid. De var meget åbenhjertige og tog mig helt med ind i deres liv. Det var en kæmpe gave.”

Mathilde Elisabeth Merolli, praktikant i Tanzania i 2014

 Vietnam 2014 8px_hvid  

“At bo i et andet land var en kæmpe oplevelse. Små hverdagsting som at spise ude, at handle ind eller tage til frisør blev til store begivenheder. Vietnam var nemt og trygt at færdes i, og på mine tre feltture fik jeg besøgt nogle spændende og afsidesliggende steder, hvor få vesterlændinge har sat fod før. Alt i alt var mit praktikophold en oplevelse for livet.”

Jørgen Kisa Petersen, praktikant i Vietnam 2014

FACEBOOK

Se billeder fra tidligere praktikanter på praktikophold med CARE Danmark.

Kontakt

RS5683_liv3682-copy-scr-60x80

Liv Helstrup Østergaard Kommunikationsmedarbejder
35 200 100

loestergaard@care.dk