Giv håb denne mors dag
footer-image.png

Når du støtter en mor, styrker du hele familien. Hyld en mor i dit liv med en gave, der giver håb til andre.

Når mødre har de ressourcer, de har brug for, så står hele familien stærkere. Derfor har CARE projekter over hele verden, som støtter mødre. Denne mors dag kan du købe en særlig gave til mødrene i dit liv. En gave, der også giver håb til andre.

GIV HÅB DENNE MORS DAG

Andet beløb:
KR.

Støt en nybagt mor

Du kan sikre en tryg fødsel og start på livet til mødre og børn i områder, der er ramt af klimakatastrofer. CARE arbejder bl.a. med genopbygning af et hospital i Mozambique med fokus på hurtigt at sikre fødselsafdelingen og venteklinikken.

Støt en nybagt mor
Josh Estey/CARE

Støt en boss lady

Du kan støtte en kvindelig iværksætter i at spare op og starte sin egen virksomhed. CARE arbejder for ligestilling og kvinders finansielle uafhængighed over hele verden. I spare-lånegrupper støtter kvinder hinanden og gør ofte drømmen om egen forretning til virkelighed.

Støt en mor der holder sammen på det hele
© Karin Schermbrucker / CARE

Støt en mor, der holder sammen på det hele

Mor må ofte holde sammen på det hele i familien, fra omsorg til mad på bordet. Du kan støtte en mor i at få de ressourcer, hun har brug for, og opnå bedre ligestilling. CARE støtter ikke kun med fødevarer, men med en holistisk løsning, der kommer hele vejen rundt om kvindernes liv.

Mors dag gave

Giv en mors dag gave,
som giver håb.

Køb et gavebevis