Kampagnepartner - CARE

kamp_partner

Kampagnepartner

CAREs kampagne partnere er med til at oplyse om CAREs forebyggende og langsigtede arbejde i Afrika og Asien.

Som kampagnepartner designer din virksomhed sammen med CARE en kampagne, der sætter fokus på jeres kerneforretning og støtte til CARE.

For din virksomhed kan et kampagnepartnerskab med CARE Danmark være med til at styrke jeres samfundsansvarlige profil og konkurrenceevne gennem tilfredse kunder og samarbejdspartnere, adgang til nye målgrupper, øget medarbejdertilfredshed og motivation i virksomheden, og ikke mindst inspiration og nytænkning.

Det er den feedback, vi får fra nuværende samarbejdspartnere.

 

Case:

Coop og CARE Danmark

Drop de dårlige undskyldninger

I 2013 lancerede CARE Danmark i samarbejde med Coop en kampagne med budskabet ’drop de dårlige undskyldninger’. Formålet med kampagnen var, at få flere danskere til at donere deres pant til velgørenhed gennem flaskeautomaterne i Coops butikker.

Coop stillede flaskeautomaterne i alle deres 1200 butikker i Danmark til rådighed for CARE Danmark i kampagneperioden. CARE Danmark lancerede sammen med skuespiller og komiker Ditte Hansen tre korte kampagnefilm, hvor Ditte Hansen spiller tre danske karakterer, som er fulde af dårlige undskyldninger for at tage pantbonen til sig selv – selvom de godt ved, at de burde trykke på Velgørenhedsknappen.

’Lige nu går én procent af det samlede pantbeløb til velgørenhed. Vores mål med kampagnen var at få flere danskere til at donere deres pant til Velgørenhedsknappen. I CARE Danmark betyder det, at vi kan hjælpe flere fattige familier med at få mad på bordet og forberede sig på klimaændringerne,‘ siger fundraisingchef i CARE Danmark, Sisan Bové.

Kampagnefilmene kan ses her: www.velgørenhedsknappen.dk/pantfilm

 

 

Vil du vide mere om at blive CAREs kampagnepartner, er du velkommen til at kontakte fundraiser
Mette Mørck Mortensen

Kontakt

MetteM2015

Mette Mørck Mortensen Fundraiser

Tlf: 31102715
mmortensen@care.dk

Sådan kan du også støtte CARE Danmark

SMS - Send CARE til 1414 og støt med 150 kroner (+ alm. sms-takst)

Mobile Pay til 18 29 63

Giro951-5151

Bank - Reg nr. 4183

kontonr. 951 51 51

CVR - 12 92 10 47

Test