Julekampagne giv en have og hjælp familier Forårskampagne køkkenhave

GIV EN GAVE

Andet beløb
KR.
footer-image.png
Giv-en-have-i-gave.jpg
Giv-en-have-i-gave.jpg

Giv en have og stop sulten

Giv-en-have-i-gave.jpg

Klimaforandringer har skabt udbredt sult blandt børn og voksne i Afrika og Sydøstasien. Du kan plante et håb om en bedre fremtid for familier i verdens fattigste lande. Giv en køkkenhave eller et landbrug i gave til en familie. Så kan kvinderne dyrke grøntsager og dermed skaffe sund mad til deres familie selv under de hårdeste tørkeperioder.

Så stor forskel gør dit bidrag

280 kr.

kan sikre to kvinder uddannelse i bæredygtigt have- og landbrug.

519 kr.

kan sikre 15 familier 16 kg korn til at starte et landbrug.

803 kr.

kan give en familie en køkkenhave i gave inkl. vand, frø og jord.

Mobile køkkenhaver i Niger
Mobile køkkenhaver i Niger

En køkkenhave kan ende sulten

Mobile køkkenhaver i Niger

En klimatilpasset køkkenhave kan modvirke sult i lande med lange tørkeperioder. CARE har udviklet en køkkenhave med plastikbund, der holder på vandet, så kvinderne kan dyrke grøntsager ved brug af kun lidt vand - selv under tørke. Tusindvis af familier i verdens fattigste lande håber lige nu at få en have - og med den en bedre fremtid. Du kan opfylde ønsket i dag. 

Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin
Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin

Tilværelse er truet af klimaet

Tørke i Afrika ©Georgina Goodwin

Verdens vejr bliver mere ekstremt, og for de fattigste og mest klimaudsatte mennesker i blandt andet Afrika og Sydøstasien er klimaforandringer særligt alvorlige. Her er det nogle steder et spørgsmål om liv eller død - eller at samle familien og flygte fra sit hjem. Din støtte skaber varig forandring blandt mennesker, hvis tilværelse er truet af klimaforandringer.

MobilePay - 182963

Bank - 4183 9515151

SMS CARE til 1414 (150 kr.)

Du kan også støtte

En bedre fremtid til familier i Afrika
En bedre fremtid til familier i Afrika

En symbolsk gave

En bedre fremtid til familier i Afrika

Din støtte til CARE styrker kvinder i verdens fattigste lande så de kan overleve, når katastrofen rammer. Og vi kæmper for at bremse de klimaforandringer, der allerede medfører fødevaremangel og fattigdom i mange lande. Når du donerer en mobil køkkenhave, er der tale om en symbolsk gave. Din gave kan eksempelvis gå til et en mobil køkkenhave, et solcelle-komfur, et biogasanlæg eller anden grøn nød- og udviklingshjælp.