Nye landbrugsmetoder i Tanzania
footer-image.png

Alt for mange børn i Tanzania sulter, og de fleste familier spiser kun ét måltid om dagen. Klimaforandringerne gør ondt værre.

Med din støtte kan CARE træne kvinder i nye landbrugsmetoder og forandre familiens liv. CAREs indsats forsyner kvinder ikke bare med sojafrø, men også med uddannelse og træning i landbrugsmetoder, bæredygtighed, ligestilling i hjemmet og samfundet. 

SAMMEN BEKÆMPER VI SULT

Andet beløb:
KR.

En bønne redder liv

Halvdelen af befolkningen i Tanzania lever under fattigdomsgrænsen, og mere end et ud af tre børn under fem år er hæmmet på grund af kronisk undernæring.

Sult i Tanzania
© Vanessa Mwingira/CARE
Quote
”Før jeg var med hos CARE, klarede min familie sig ikke særligt godt. Mit barns helbred var dårligt. Nu, når vi tager på klinikken, har hun taget på hver gang.”

Devota er 29 og mor til tre søde børn mellem to og ti år. Hun dyrkede en køkkenhave for at sikre mad til familien, men under tørken rakte det ikke: “Mit andet barns helbred var blevet værre hver gang vi besøgte sundhedsklinikken.” 

Det var på klinikken, at CARE medarbejdere introducerede Devota til sojabønner, en afgrøde, som er tørkeresistent, rig i protein og ovenikøbet forbedrer jorden. Dermed kan familier også dyrke andre afgrøder og få en mere varieret kost.

Tusindvis af andre kvinder og børn i området mangler mad og viden for at skabe sig et bedre liv. Hvis du kan give et bidrag, kan vi hjælpe endnu flere familier med at overleve tørken og trives.

På kun 12 uger bliver kvinderne i stand til at sikre næringsrig mad til deres familier og begynde at tjene en indkomst.

Bekæmp sult i Tanzania

Vil du støtte i dag, så vi kan nå flere børn og mødre?

Giv et bidrag