Storytellers i CARE Danmark
footer-image.png

Det er helt gratis at booke en af CAREs storytellers, som alle har indgående kendskab til vores arbejde og har mødt de klimaudsatte mennesker, som vi støtter.

Deres fortællinger tager udgangspunkt i de mest klimaudsatte mennesker i Asien og Afrika. De fortæller historier om liv, hvor hver dag er en kamp mod klimaforandringerne og om den enorme livsvilje og handlekraft, der eksisterer i de lande, der har bidraget mindst til klimaændringerne, men er hårdest ramt af dem.

Storytellerne lægger op til diskussion, eftertanke og svarer meget gerne på spørgsmål om det, de har oplevet eller deres arbejde med at ruste verdens fattigste mennesker.

Book en af CAREs storytellers
© CARE Danmark

Et besøg af en storyteller er relevant for alle, der har lyst til at høre fortællinger fra klimakampens frontlinjer og blive klogere på, hvordan vi skaber en mere grøn og retfærdig verden. Vores storytellers besøger blandt andet virksomheder, foreninger, klubber og skoleklasser over hele landet. 

Hvis dit næste arrangement skal sætte verdens mest klimaudsatte på dagsordenen og være en levende fortælling, kan du kontakte koordinatoren for CARE Danmarks storytellers for booking og yderligere information.

Vores Storytellers

Storytellers spreder de gode fortællinger om CAREs arbejde i verden. Du kan møde dem alle sammen her: