RS33438_RS7677_GHA-NKA-2011-9270-lpr.jpg
footer-image.png

Hos CARE tror vi på at den bedste måde at arbejde for verdens mest klimaudsatte, er sammen med andre. Ved både lokalt og internationalt forankret samarbejde ved vi, at ved at samle ressourcer og ekspertise, er vores handlinger større. Ud over økonomiske partnerskaber med fonde, arbejder vi også med andre aktører, lige fra lokale projekt partnere og advocacy allierede over research og tekniske institutioner til virksomheder; både store globale virksomheder og små startups.

Projektpartnere:

På enten lokal, national eller globalt niveau kommer de med viden og forståelse af klimaspørgsmål. De hjælper også til med at teste markedet herhjemme eller i syd, så vi i partnerskabet kan nærme os konkrete løsninger. Det var f.eks sådan at vi gjorde med vores CAMP+ projekt (link). Projektpartnere kan være græsrodsorganisationer, kooperativer eller embedsmænd - i det hele taget dem vi vurderer at de bedst kan forstå udfordringerne, og dermed også kan validere den løsning vi udtænker sammen. 

Videns eller produkt partnere:

Er hovedsagligt uddannelsesinstitutioner eller virksomheder med viden eller produkter der passer ind i vores projekter. Et godt bud på en produkt partner er vores samarbejde med Chr. Hansen i Kenya (link) hvor vi både tænker bæredygtigt og vi hjælpe småbønderne med deres problematikker.

Advocacy allierede: Giver os mulighed for at nå længere ud i den danske befolkning og sætte fokus på klimadagsordenen. Danske alliancer vi har nydt godt af, har været igennem Globalt Fokus og 92 gruppen.

Et godt eksempel på vores Advocacy allierede er Borgerforslaget for en klimalov (link) der har været til debat i folketinget som CARE sammen med (13?) andre organisationer stod bag. Vi er åbne for alliancer med stort set alle, om det så er andre NGO'er, prominente influencers og kendte der har lyst til at hjælpe vores strategi og virke frem i verden. Alt har interesse når det kommer at forstærke vores budskaber og skabe en mere grøn og retfærdig verden

Samarbejde med multilaterale donorer:

Vores arbejde er hovedsagligt 

(donorliste)