Ulla Bech - CARE

Ulla Bech

RS4600_care2406 copy

Ulla Bech har arbejdet for CARE i 14 år og besøgt tre af CAREs programlande.

Blå bog

Erhverv: Pensioneret receptionist fra CARE Danmark

Fortæller historier fra: Uganda, Mozambique og Vietnam

Fortæller historier til: Alle

Storyteller siden: 2014

3 ting med på CARE-rejser: Lommelygte, gode vandresandaler og et husapotek

Efter 14 år som CARE Danmarks receptionist og tre rejser til CAREs programlande har Ulla Bech masser af historier fra Afrika og Asien med i bagagen. 

Hun har mødt batwaer i Uganda, besøgt spare-låne-grupper i Mozambique og talt med selvstændige kvinder i Vietnam. 14 år på CARE Danmarks sekretariat har sat deres spor, og nu er Ulla Bech parat til at fortælle om alle sine oplevelser som CARE Danmarks storyteller.

Vilje til at overleve
Der er særligt én ting, der går igen, når Ulla Bech fortæller. Lige meget hvor hun rejste hen med CARE, blev hun nemlig mødt af en ukuelig livsvilje fra den befolkning, hun besøgte.

’Jeg har set fattigdom, når den er allerværst, men de mennesker, der er ramt af den, har ofte en vilje til at overleve, som slår benene væk under mig. De vil gøre alt for at overleve og for at give deres børn en bedre fremtid, og det er meget inspirerende,’ siger Ulla Bech.

Hjælp til selvhjælp
Når Ulla Bech holder foredrag bruger hun de billeder, hun selv har taget på sine rejser med CARE. Som mangeårig receptionist for CARE Danmark har haft rig mulighed for at følge med i udviklingsarbejdet, men det er besøgene i CAREs programlande, der har gjort de største indtryk.

’Sådanne besøg sætter virkelig mit eget liv i perspektiv og er virkelig berigende og givende. Det er vigtigt ikke at have medlidenhed med verdens mest udsatte mennesker – situationen er jo den, at de blot mangler en hjælpende hånd. Derfor er hjælp til selvhjælp så afgørende,’ siger Ulla Bech.

Hvis du har lyst til at booke Ulla Bech som storyteller, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Liv Helstrup Østergaard.

 

 

KONTAKT

RS5683_liv3682-copy-scr-60x80

Liv Helstrup Østergaard
Kommunikationsmedarbejder
Tlf: 35 200 100

loestergaard@care.dk