Kirsten Vaupel - CARE

Kirsten Vaupel

Stemmen er vores bedste kommunikationsredskab og giver en direkte adgang til vores medmenneskers hjerter. Kirsten Vaupel fortællinger tager derfor afsat i, hvordan hun i mødet med de afrikanske kvinder fokuserede på at kommunikere gennem musikken. Hun oplevede, hvordan musikken blev det fælles sprog, der nedbrød de sædvanlige kulturelle og sproglige barrierer.

Kirstens medrivende fortællinger tager udgangspunkt i de mennesker, der er involveret i CAREs projekter. Hun er især optaget af kvinderne og deres ønske om og vilje til at få et bedre liv.  Kirsten holder gerne foredrag i parløb med Hans-Georg Møller, som hun også privat danner par med.

OM KIRSTEN VAUPEL
Kirsten Vaupel er uddannet operasanger og voksenunderviser. Hun var i mange år tilknyttet Den Jyske Opera og har i årenes løb medvirket i flere spillefilm og store forestillinger i udlandet. Hun er desuden en del af Swing Sisters sammen med Lise-Lotte Norup og Kirsten Siggaard og har udgivet flere albums. I de senere år har hun især koncentreret sig om koncertarrangementer og en omfangsrig foredrags- og kursusvirksomhed.

Kirsten rejste i 2009 til Tanzania og besøgte en række af CAREs projekter i landet. I 2012 rejste hun med CARE i Kenya og Tanzania.

Ønsker du at booke Kirsten Vaupel til et fortællerarrangement, så kontakt kommunikationsmedarbejder Liv Helstrup Østergaard

Læs mere om CARE Danmarks udviklingsarbejde i Kenya og Tanzania, som Kirsten Vaupel besøgte med CARE Danmarks protektor H.K.H Prins Joakim 

LÆS MERE

Læs mere om CARE Danmarks arbejde i Kenya og Tanzania

KONTAKT

RS5683_liv3682-copy-scr-60x80

Liv Helstrup Østergaard
Kommunikationsmedarbejder
Tlf: 35 200 100

loestergaard@care.dk