Prins Joachim besøger Tanzania og Kenya sammen med CARE Danmark - CARE

Prins Joachim besøger Tanzania og Kenya sammen med CARE Danmark

Lagt på 24. august 2012 af Sutikamon Youi Højrup

I år rejser Hans Kongelige Højhed Prins Joachim for niende gang ud i verden sammen med CARE Danmark. I sin rolle som protektor for hjælpeorganisationen besøger han denne gang udviklingsprojekter Tanzania og Kenya.

PRESSEMEDDELELSE

Når Prins Joachim for niende gang rejser til CARE Danmarks programlande for at opleve organisationens projekter, får han et bredt indblik i de udfordringer, som det afrikanske kontinent står overfor. Prinsen bliver samtidig præsenteret for en række af de løsninger, som CARE arbejder med inden for blandt andet klima og fattigdomsbekæmpelse.       

Turens tætpakkede program byder også på et møde med CAREs innovative CSR-samarbejde med FDB i Kenya og organisationens succesfulde spare-låne-grupper, der giver landsbyerne en buffer i krisetider og samtidig styrker kvindernes position i både familien og lokalområdet.       

Vejen mellem de forskellige projekter fører prinsen gennem nogle af kontinentets mest storslåede landskaber. Der vil være kulturmøder hos masaier og et stop på Karen Blixens farm. På Zanzibar vil prinsen blandet andet se CAREs skovprojekter og arbejdet med at koble det til CO2-kreditmarkedet.      

’Som protektor for CARE Danmark glæder jeg mig til igen med egne øjne at se resultaterne af den betydningsfulde indsats, vi yder i Afrika for at skabe en bæredygtig udvikling blandt de mest udsatte befolkningsgrupper – denne gang i Tanzania og Kenya,’ siger H.K.H. Prins Joachim om sin forestående rejse.       

PRINS JOACHIM OG CARE 

Prins Joachim har været protektor for CARE Danmark siden 1989 og har som protektor rejst til en række af organisationens programlande, hvor han har besøgt CAREs projekter.      

Årets rejse foregår den 31. august-11.september.      

Prinsens rejser til CARE Danmarks programlande 

2012: Tanzania og Kenya   
2010: Ghana   
2008: Mozambique   
2006: Cambodja og Vietnam   
2004: Niger   
1999: Bolivia   
1996: Uganda   
1993: Vietnam   
1991: Nepal

Kontaktinformation: Kommunikationschef Marie Sisse Brown, CARE Danmark: 53727240 / sbrown@care.dk

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk