Ann Eleonora Jørgensen er ny ambassadør - CARE

Ann Eleonora Jørgensen er ny ambassadør

Lagt på 11. december 2017 af Liv Helstrup Østergaard

Du kender Ann Eleonora Jørgensen fra DR’s dramaserie Herrens veje. Vi har stillet CARE Danmarks nye ambassadør tre hurtige spørgsmål.

Hvorfor vil du gerne være ambassadør for CARE Danmark?
CARE Danmark er en seriøs og kreativ organisation, der arbejder langsigtet. Det er det lange seje træk, der gør en forskel, og det er lige dét, CARE Danmark gør.

Hvad er din hjertesag?
Kvinder, kvinder, kvinder, kvinder og kvinder! En af mine største hjertesager er kvinders rettigheder og at give kvinder en stemme. Alle kvinder skal kunne føle sig sikre, og de skal have muligheder i livet, så de kan sætte deres styrker i spil.

Hvad ser du som den største udfordringer i kampen mod fattigdom?
Vanetænkning. Det er måden, vi tænker på, om hvornår man har nok, og hvor meget vi skal have. Jeg synes, der mangler empati i vores vestlige samfund. Det burde ikke være så svært at sætte sig ind i, hvordan andre har det. Jeg synes, vi skal have opdyrket noget empati.

Det gælder også i forhold til måden, vi hjælper på. I dag tror nogen, at det er nok at give et måltid mad. Det svarer til, at man har gjort rent i sit eget hjem og tror, at man ikke skal gøre det igen. Vi skal i stedet have et fokus, der varer ved.

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk