Nigeria er det mest folkerige land i Afrika
footer-image.png
Google Map...

Nigeria er det mest folkerige land i Afrika, og har en af kontinentets hurtigst voksende økonomier. Den stigende velstand har dog endnu ikke betydet en udvikling af landbrugssektoren eller et bedre liv for landets millioner af bønder. 

Derfor fokuserer vores projekter i Nigeria på at forbedre fødevare- og ernæringssikkerheden samt sikre en bedre indkomst for mælkebønderne.

Nigeria har en af Afrikas hurtigst voksende økonomier
Header © Rakiétou Hassane Mossi Billede ovenfor © Josh Estey

Lokal produktion

I dag bliver kun cirka 10% af det samlede behov for mejeriprodukter dækket af den lokale mælkeproduktion i Nigeria, og den resterende del bliver altså importeret fra andre lande. Der er derfor et stort potentiale for at opbygge den lokale mejerisektor, som kan sikre landets mange bønder en bedre indkomst.

10%
af det samlede behov for mejeriprodukter bliver dækket i Nigeria

Derfor har vi indgået et samarbejde med Arla Foods og SEGES/Landbrug & Fødevarer, om at hjælpe med til at opbygge den lokale mælkeproduktion i Nigeria.

Vi tror på, at innovative partnerskaber er nødvendige for at opnå en bæredygtig udvikling i Nigeria. En udvikling, som skal indeholde en balance mellem forretning, kapacitetsopbygning og hensyn til de sociale- og miljømæssige omgivelser.

Støt

Vær med til at forbedre fødevaresikkerheden i Nigeria

Giv et bidrag