Bliv klogere på arv og testamente - CARE

Bliv klogere på arv og testamente

Lagt på 3. januar 2019 af Ida Maria Just

Topbar_etik

Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 33 velgørende organisationer i Danmark. Organisationerne er gået sammen for at få flere danskere til at skrive testamente og give noget godt videre. På www.detgodetestamente.dk kan der hentes inspiration og gratis juridisk rådgivning.

Vil man have indflydelse på fordelingen af sin arv, skal man skrive testamente.

Derfor deltager CARE Danmark sammen med 32 andre velgørende organisationer i en landsdækkende kampagne med fokus på testamentering.

Formålet er at vise, at det er relevant at tage stilling til arv, hvad enten man vil betænke sin kæreste, familie eller en god sag. Også selv om emnet kan være tungt.

Indtægter fra arv og testamente er meget vigtige for CARE Danmarks arbejde. Organisationer som CARE skal ikke betale boafgift til staten, og hele det testamenterede beløb går derfor til velgørende formål som CARE Danmarks arbejde for verdens fattigste og mest udsatte mennesker.

Ved at testamentere selv en mindre del af din formue er du med til at gøre en forskel for kampen mod sult og fattigdom. Faktisk betyder afgiftsreglerne, at du nogle gange kan sikre både mere arv til dine efterladte samtidig med, at du donerer til en velgørende formål som CARE Danmarks arbejde.

Vi har samlet en række gode råd til dig i et særmagasin samt i CAREs folder om arv og testamente.

DET GODE TESTAMENTE KONTAKT:

Sisan Bove
sbove@care.dk
Tlf.: 35 200 100

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk