100 steder at huske før de forsvinder - CARE

100 steder at huske før de forsvinder

Den internationale fotoudstilling 100 Steder at huske før de forsvinder sætter fokus på 100 af verdens klimatruede steder.

100 Steder at huske før de forsvinder er udarbejdet og redigeret af Stine Trier Norden og Søren Rud fra Life Exhibitions. Life Exhibitions har gennem ti år specialiseret sig i fotoudstillinger, både udendørs og indendørs.

Udendørsudstillingen viser 100 steder på kloden, som dramatisk vil ændre sig eller risikerer helt at forsvinde, når klimaforandringerne for alvor sætter ind.

De fattige har ingen forsikring
Udstillingen med de 100 unikke billeder er skabt af professionelle fotografer, der har besøgt de mest klimatruede steder på kloden.

‘Pointen med udstillingen er, at mennesker over hele verden vil mærke klimaforandringerne. Men i denne del af verden kan vi sikre os mod våde kældre og udsatte kyststrækninger. I verdens fattigste lande er der ingen forsikring,’ forklarer Niels Tofte, generalsekretær i CARE Danmark.

Han skynder sig at understrege, at der ikke er tale om en dommedagsudstilling, der skal få os alle sammen til at føle skyld. Den skal tværtimod inspirere folk til at gøre noget for klimaet, der hvor de kan se, at det nytter.

Om udstillingen
I 2012 kunne udstillingen opleves på to naturskønne steder i Kolding, nemlig på Trapholt Museets plæne og langs åen i Kolding Åpark ved det nye DesignCity.

Derudover har fotoudstillingen også besøgt Århus, København, Vejle, Højer, Bjerringbro, og den har været udstilliet i parken ved Trapholt Museet i Kolding.

Udstillingen er blevet set af mere end 1,2 millioner mennesker.

Vil du vide mere om CARE Danmarks udstilling 100 steder at huske, før de forsvinder er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Line Gamrath Rasmussen.

Kontakt

Line Gamrath Rasmussen Projektkoordinator
+45 35 200 100

lgrasmussen@care.dk