Louise Dorph Houvenaeghel - CARE

Louise Dorph Houvenaeghel

Louise Dorph-Petersen

Med Walk in her shoes, vil designekspert og tidligere redaktør på Boligmagasinet, Louise Dorph Houvenaeghel, minde danske kvinder om at være stolte over deresprivilegerede liv. 

Jeg synes, CARE Danmarks Walk in her shoes er en meget vigtig sag. Piger og kvinder i udviklingslandene går mange kilometer hver eneste dag, og de kæmper en hård kamp for at få deres familier til at fungere. Det skal der mere fokus på.

Jeg har selv et specielt kærlighedsforhold til Kenya og Tanzania, som jeg har rejst i som ambassadør. Her fik jeg mulighed for at møde lokale kvinder og høre deres historier. Det var fantastisk at opleve deres styrke, og jeg går helt klart for de kvinder.

Du og jeg kan gøre meget for kvinderne ved at støtte op om Walk in her shoes. Men jeg forventer, at de også kan gøre noget for os. De kvinder, jeg har mødt som ambassadør, sætter virkelig pris på deres liv og er stolte over det. For dem handler det ikke om kvindekamp, men om at have muligheden for at tage hånd om deres eget liv.

Danske kvinder er simpelthen så dygtige, og det burde vi være stolte over. Men den stolthed har vi tendens til at glemme. Det vil jeg minde de danske kvinder om.

Louise Dorph Houvenaeghel har været ambassadør siden 2012, hvor hun sammen med CARE Danmarks protektor H.K.H. Prins Joachim rejste med CARE til Kenya og Tanzania. Hun var også ambassadør for CARE Danmarks kampagne Walk in her shoes

Om Louise Dorph Houvenaeghel

Louise Dorph Houvenaeghel er uddannet stylist og makeupartist. Fra 2005 til 2013 var hun chefredaktør på Bolig Magasinet. Hun har medvirket i flere boligprogrammer på tv. Blandt andet programmet ‘Hjælp – mit hus skal sælges’ på TV3. I dag arbejder Louise Dorph Houvenaeghel som selvstændig boligekspert.

Louise har været ambassadør siden 2012, hvor hun sammen med CARE Danmarks protektor H.K.H. Prins Joachim rejste med CARE til Kenya og Tanzania.