Emilia van Hauen - CARE

Emilia van Hauen

Emilia van Hauen er sociolog og foredragsholder. Hun er specialiseret inden for moderne livsformer og trends i samfundet.

Som ambassadør for CARE Danmark rejste hun i 2009 til det afrikanske land Niger for at se nærmere på CAREs arbejde i landet. Her oplevede hun hvilke forhold, de lokale lever under, og i dag er hun ikke i tvivl:

Kvinderne er Afrikas stærkeste våben i kampen mod fattigdom.  Hun fik også mulighed for at komme helt tæt på CAREs spare-låne-grupper.

’Traditionerne og samfundets opbygning betyder, at kvinderne ikke har mulighed for at slippe ud af fattigdommen og skabe deres eget liv, og så kan deres situation aldrig ændres. Det er her, CARE kommer ind i billedet, for CARE har evnerne til at gøre en forskel og ændre hverdagsstrukturerne. Det er fantastisk at kunne være en del af det arbejde,’ siger Emilia van Hauen. 

Emilia van Hauen rejste i 2012 med CARE Danmark og protektor HKH Prins Joachim til Kenya og Tanzania. Hun er også ambassadør for CARE Danmarks kampagne Walk in Her Shoes

Hør hvorfor Emilia van Hauen er ambassadør for CARE Danmark