Storytellers

Topbar_praktik

Storytellers

Skal kvinder ikke have de samme muligheder som mænd? Nytter udviklingshjælp? Går pengene i de forkerte lommer? Og hvorfor skal vi overhovedet støtte mennesker i fjerne lande?

CAREs storytellers giver med deres levende fortællinger fra derude, hvor det virkelig gælder, et bud på disse spørgsmål. Alle kan få besøg af en af CARE Danmarks storytellers ganske gratis.

Deres fortællinger tager udgangspunkt i de fattige mennesker i udviklingslandene, der lever på kanten af det mulige. Det er historien om et liv, hvor hver dag er en kamp for overlevelse, når sult, naturkatastrofer, aids og korrupte regeringer sætter dagsordenen. Men det er også historien om en enorm vilje og livskraft hos disse verdens mest udsatte. For ethvert menneske har ressourcer og styrke til at ændre på tingene – specielt hvis vi hjælper dem lidt på vej.

CARE Danmarks arbejde foregår langt fra Danmark, men det foregår ikke nødvendigvis langt fra danskerne. CARE Danmarks storytellers sætter ansigter på fortællingen om CAREs arbejde med at styrke verdens fattigste, før katastroferne rammer, og de udsatte skubbes ud over kanten.

Storyteller-arrangementerne lægger op til diskussion og lader tilhørerne danne sig sine egne indtryk og involvere sig i problemstillingerne.

Vil du vide mere om CARE Danmarks storytellers, kan du læse her eller kontakte koordinator for CARE Danmarks storytellers Ulrik Oksbjerg.

BOOK EN STORYTELLER HER

FAQ

Læs de oftest stillede spørgsmål her

KONTAKT

RS5683_liv3682-copy-scr-60x80

Liv Helstrup Østergaard
Kommunikationsmedarbejder
Tlf: 35 200 100

loestergaard@care.dk