Praktikant til klimaindsatsen efterår 2018 - CARE

Praktikant til klimaindsatsen efterår 2018

Lagt på 29. maj 2018 af Liv Helstrup Østergaard

Vil du hjælpe verdens fattigste til at kunne stå imod klimaforandringerne, og vil du have konkret erhvervserfaring med klimapolitisk arbejde, så er du måske vores nye praktikant. I CARE arbejder vi på at påvirke den klimapolitiske dagsorden, både herhjemme og ude i verden. Og vi arbejder på at finde konkrete løsninger til folk, der rammes af den globale opvarmning.

Vi forventer, at du i forvejen interesserer dig for klimapolitik og har lyst til at indgå i et team med mange opgaver på bordet inden for et felt med politisk fokus.

Praktikforløbet er en fuldtidsstilling, ulønnet og varer ca. 5 måneder svarende til et semester.

Hvad går stillingen ud på?

  • Vi definerer en hovedopgave, som du skal bruge mest tid på i dit praktikophold.

Samtidig er der masser af andre opgaver, hvor vi har brug for din hjælp, fx:

  • Informationssøgning
  • Skrivning af opslag og indlæg til medierne
  • Udarbejdelse af notater
  • Forberedelse af møder mm.

I klimateamet er der for det meste travlt, men det er også sjovt at løbe hurtigt, når man kan se, at man er med til at flytte noget.

Hvad får du ud af det?

Du vil som praktikant i CARE Danmark få indsigt i arbejdet i en af verdens største humanitære NGO’er, og som del af klimateamet kommer du til at deltage i kommunikationsaktiviteter og lobbyarbejde.
Du vil få både danske og internationale kolleger og skabe dig et netværk for din videre karriere.

Hvem er du?

Det er en fordel, hvis du er i gang med en uddannelse med relevans for klima- og energiområdet, fx internationale udviklingsstudier, geografi, statskundskab eller lignende. Det er desuden en forudsætning, at du kan tale og skrive flydende dansk.

Tiltrædelse 1. september 2018 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist er mandag d. 18. juni 2018.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt John Nordbo, tlf. 35 200 166

Send din ansøgning og dit CV via dette link

CARE Danmark hjælper fattige mennesker i 10 lande i Afrika og Asien til bedre at kunne tage hånd om deres eget liv. Millioner af mennesker er udfordret af klimaforandringer. Mange fattige står på sidelinjen af den økonomiske udvikling og ser på. Det er disse mennesker, vi arbejder for. CARE Danmark er en selvstændig del af en af verdens største hjælpeorganisationer – CARE International, som arbejder med at bekæmpe fattigdom i 95 lande verden over.

 

PRESSEKONTAKT

 

Ida Maria Just
Pressekonsulent
Mobil: 53 72 72 43

ijust@care.dk